Behandeling

Alopecia behandeling: onze haargroeimethode

Bent u op zoek naar een doeltreffende behandeling voor Alopecia Areata? Bij ons kunt u terecht voor de ‘Re-phy’ therapie, een vooruitstrevende en natuurlijke behandelmethode die specifiek ontworpen is om Alopecia Areata bij de wortel aan te pakken. Onze Alopecia behandeling heeft als doel om binnen 4 weken zichtbare verbeteringen te bewerkstelligen en werkt in een reeks van zorgvuldig geplande stappen om uw haargroei duurzaam te herstellen.

Wat is alopecia?

Alopecia is een term die gebruikt wordt om haarverlies of kaalheid in verschillende vormen en gradaties te beschrijven. De meest voorkomende vorm waarmee we werken is Alopecia Areata, een aandoening waarbij het immuunsysteem de haarfollikels aanvalt en leidt tot haaruitval in ronde plekken. Deze vorm van alopecia kan zich uitbreiden naar uitgebreider haarverlies, bekend als Alopecia Totalis of zelfs Alopecia Universalis, waarbij al het hoofdhaar – en soms zelfs al het lichaamshaar – uitvalt.

Close-up van een vrouw in een koraalroze jurk, die een pluk bruin haar vasthoudt.

Onze Alopecia behandeling

De Re-phy behandeling is gebaseerd op een holistische benadering die niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaken van alopecia areata adresseert. Wij begrijpen dat elk geval uniek is en bieden daarom een gepersonaliseerd behandelplan aan dat nauwkeurig is afgestemd op uw specifieke situatie. Door middel van geavanceerde technieken en natuurlijke therapieën zorgen wij voor een krachtige combinatie die uw haarzakjes revitaliseert en de haargroei stimuleert.

Is Alopecia Areata te genezen?

In een groot deel van de gevallen van Alopecia Areata komt de haargroei uiteindelijk weer op gang. Onze Alopecia behandeling concentreren zich op het herstel van de haargroei bij patiënten met Alopecia Areata. We richten ons op het versterken van het immuunsysteem, het verbeteren van de bloedcirculatie naar de haarzakjes, en het stimuleren van nieuwe haargroei door middel van geavanceerde, natuurlijke therapieën die specifiek ontworpen zijn om de onderliggende oorzaken van alopecia areata aan te pakken.

De Re-phy Alopecia behandeling stap voor stap

Met onze innovatieve en natuurlijke Re-phy therapie kunt u al binnen 4 weken duidelijke verbetering zien. De alopecia behandeling verloopt in 5 stappen en zorgt voor permanente terugkeer van uw haargroei.

Stap 1: versterken van het immuunsysteem

Een belangrijke oorzaak van alopecia is een verlaagd immuunsysteem. Om het haar weer te laten groeien, hanteren we daarom een behandeling die van binnenuit effectief werkt om het immuunsytsteem te versterken. We maken gebruik van geavanceerde apparatuur die u zelf mee naar huis krijgt. Het geheim zit in een uniek mineraal dat in de apparatuur aanwezig is. Dit mineraal heeft de eigenschap om de absorptie van voedingsstoffen in de darmen te verbeteren. Met deze innovatieve behandeling bevorderen we een optimale werking van de darmen, wat van cruciaal belang is voor gezonde haargroei.

Stap 2: bloedcirculatie verbeteren

Een goede bloedcirculatie is van vitaal belang om voedingsstoffen naar de haarzakjes te transporteren. Tijdens de derde stap van de behandeling leggen we de focus daarom op het verbeteren van de bloedcirculatie. Zo zorgen we ervoor dat de voedingsstoffen die nodig zijn voor haargroei de haarzakjes optimaal bereiken, waardoor de haargroei wordt gestimuleerd.

Stap 3: haargroei stimuleren

Bij alopecia is er een overmaat van het enzym 5β. Dit beschadigt de haarzakjes, wat resulteert in haarverlies. Onze geavanceerde behandeling richt zich op het herstellen van de haarzakjes door het begrijpen en aanpakken van de reden waarom er te veel van dit enzym aanwezig is. Door de hoofdhuid te reinigen en het overmatige enzym te reduceren, herstellen we de fysiologische balans om de optimale omstandigheden voor haargroei te creëren.

Stap 4: aanpassingen in uw levensstijl

Dankzij onze jarenlange ervaring met het succesvol behandelen van alopecia patiënten, hebben we als onderdeel van de behandeling ook een uitgebreide trainingsfase ontwikkeld. Hierin leren we u 28 punten waarop u uw levensstijl kunt aanpassen om de beste omstandigheden voor haargroei te waarborgen en te voorkomen dat uw haar opnieuw uitvalt. We geven bijvoorbeeld voedingsadvies en helpen u bij het toepassen van veranderingen in uw leefpatroon. Dit is cruciaal voor het behouden van gezond haar op de lange termijn.

Stap 5: onderhoud

Na afloop van de behandeling zet u de haargroeibehandeling met onze innovatieve apparatuur thuis voort voor een periode van 10 maanden. Daarbij is het belangrijk om de aanpassingen in uw voedingspatroon vol te houden, om de gewenste resultaten niet alleen te bereiken, maar ook te behouden. We staan in deze periode én daarna altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Neem contact op voor een gratis eerste consult

Heeft u Alopecia Areata en bent u klaar om de eerste stap naar herstel te zetten? Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor meer informatie of om direct een gratis eerste consult in te plannen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen door elke stap van uw behandeltraject.

Afspraak maken

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail