Over ons

Over ons

14 jaar ervaring in haargroeiherstel

We hebben meer dan 14 jaar ervaring met het behandelen van ernstige haaruitval. In deze jaren hebben onze behandelingen steeds verbeterd en verfijnd. Een continu proces waardoor we in staat zijn échte resultaten te boeken, zonder chirurgische ingrepen en medicijngebruik.

We hebben onze ervaring kunnen opbouwen met maar liefst 2.000 behandelingen in meerdere landen in Europa. Ons uitgangspunt is het aanpakken van de oorzaak van haaruitvalproblemen, in plaats van symptoombestrijding. Hierdoor kunnen we blijvend haargroeiherstel realiseren.

Onze missie

Bij haaruitval zijn veel organen en fysiologische activiteiten, zoals de hersenen, lever, nieren, longen, prostaat enzovoort betrokken. Het chemisch onderdrukken ervan is duidelijk niet slim. Dit is waarom wij voorop willen gaan in natuurlijke behandelmethoden.

Deze technologie is afkomstig van een Amerikaans bedrijf voor geavanceerde technologiepromotie en heeft intellectuele eigendomsbescherming. Ons team is de algemene vertegenwoordiger van de EU en we verwelkomen dermatologen en chirurgen (BIG-geregistreerd) om zich bij ons aan te sluiten.

Onze belofte

Op meerdere plaatsen in Nederland kunt u bij ons terecht voor een gerichte Alopecia behandeling. Alvorens aan de slag te gaan, maken we altijd een inschatting op succes. Op basis hiervan kunnen we vooraf aangeven wat u mag verwachten. Tijdens de gehele behandelingsduur blijven wij u begeleiden en zijn we 24/7 bereikbaar, om er zeker van te zijn dat u goed wordt geholpen en dat de behandeling tot een goed eindresultaat leidt, zonder problemen.

Als u vragen heeft over alopecia, kunt u altijd terecht bij onze specialist(e). Alopecia-behandeling.nl is een onderdeel van Amsong BV voorheen Classic Herbal Hair BV en bestaat nu 14 jaar succesvol.